Ik ben in 2012 in Opwijk komen wonen en sindsdien heeft Pieter mijn tuinaanleg onder handen genomen. In samenspraak met mezelf heeft hij een plannetje uitgetekend voor de voor en achtertuin. Mijn wensen hierin verwerkend. In de loop van de jaren zijn er wel wat wijzigingen gebeurd. De afspraken met Pieter verlopen vlot, tijdig en praktisch. We bespreken wat er kan en wat niet mogelijk is. Pieter nam de volledige omheining voor zijn rekening. De voortuin is ook volledig door hem aangelegd, inclusief de schranskorven met lavastenen. De terrassen en de paadjes in de achtertuin zijn ook door hem en zijn team aangelegd. Beton gieten voor een tuinhuis is ook geen probleem. De perkjes met boomschors voor beplanting en het gazon werden mooi opgeleverd. De beplanting deed ik liever zelf, maar ook dat was geen probleem voor een flexibele tuinaannemer. Dikke pluim. Het is een plezier samen te werken met hem. Ben fier op de realisaties rondom mijn huis.

Kristel De Smedt uit Opwijk

Correcte en duidelijke offerte die overeen komt met uiteindelijke factuur. Snelle en beleefde werkers die ook tips geven. ’s Avonds was het altijd nieuwsgierig thuis komen om de vorderingen te zien. Zeker een aanrader!

Fam. Keppens – Van Campenhout uit Buggenhout

We zijn heel tevreden van Bassie. Onze tuin was helemaal verwilderd en overwoekerd met enorm veel scheuten van jonge bomen en opgeschoten onkruid. Hij heeft perfect uitgevoerd wat we vroegen, niets is hem te veel!

Jan Deelen uit Asse

Enkele jaren geleden onze oprit, terras en omheining gedaan met Pieter & zijn team. Heel tevreden, correct werk en volgens afspraak uitgevoerd !

Fam. Steenhout – Melis uit Opwijk