Tel.: 052/77 91 09
Behoud het mooie uitzicht van uw tuin!

Voor tuinonderhoud in de omgeving Lebbeke moet u bij ons zijn.

Dankzij ons tuinonderhoud blijft uw groene oase er steeds ordelijk en verfijnd bijliggen. In een straal van veertig kilometer rond Lebbeke zijn wij snel ter plaatse om de juiste onderhoudswerken in uw tuin uit te voeren. Na het maken van een afspraak en eventueel het bekijken van het onderhoud dat moet gebeuren, komen wij stipt naar u. Wij voeren correcte werken uit zoals snoeien, gras maaien en vervangen van planten om uw tuin volledig te verzorgen.

Voor het tuinonderhoud zijn we verder het ideale aanspreekpunt in de regio Lebbeke om uw terras, tuinafsluiting of oprit te herstellen. Wanneer deze constructies door ouderdom of andere schade hun beste tijd hebben gehad, komen wij naar u toe om alles te regelen voor een vernieuwing. Kan het eventueel opgelost worden met herstellingen of plaatselijke vervangingen van bijvoorbeeld een tuinhek of wandelpad in de tuin, dan zorgen wij voor de nodige ingrepen.

Als u net uw tuin hebt laten aanleggen, kies dan voor ons om op regelmatige basis uw tuin te laten onderhouden. Het zal uw investeringen permanent tot zijn recht doen komen en uw tuin zal blaken van gezondheid. Of hebt u net een nieuwe woning gekocht met een verwilderde tuin? Dan hoeft u zelf niet teveel tijd en energie in de opkuis te steken. Wij zijn de ideale partner om de tuin op te knappen en er weer een gezellige omgeving van te maken.

Onderhoud van alle tuinen:

Stel het tuinonderhoud niet uit en maak een afspraak bij ons.

Contacteer ons!052/77 91 09