Tel.: 052/77 91 09
Mooie afsluiting voor een prachtige tuin!

Een tuinafsluiting plaatsen in Lebbeke en omstreken? Reken op ons.

Wat uw redenen ook zijn om uw tuin te voorzien van een afsluiting, wij zijn er voor u om deze werken tot in de puntjes uit te voeren. Hebt u een nieuwbouw en wil u uw nieuwe tuin afbakenen, wensen jullie als buren een andere afsluiting tussen beide tuinen of moet er een degelijke afsluiting komen om de huisdieren niet te laten ontsnappen, kom gewoon naar ons voor een vlotte afwikkeling. 

Bij het plaatsen van een tuinafsluiting horen soms de nodige grondwerken om bijvoorbeeld de ondergrond te egaliseren, ook dat nemen wij er met plezier bij. Net als het afbreken en wegvoeren van het oude tuinhek. Wij werken in de ruime regio rond Lebbeke en brengen steeds het juiste materiaal mee om de werken zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. De plaatsing van de afsluiting hoeft niet alleen in de achtertuin te zijn. Ook uw voortuin zal bij ons voorzien worden van het ideale hekwerk.

Belangrijk bij het laten plaatsen van een tuinafsluiting in de regio van Lebbeke is de keuze van het juiste materiaal. Dit bepaalt mee het uitzicht van uw tuin en zelfs uw woning. Ons bedrijf in Lebbeke laat u kiezen uit een hele resem aan materialen. U kan onder andere kiezen voor metaal of hout om uw tuin af te boorden. Binnen deze materialen beschikken wij over meerdere motieven en uitzichten. U zal een keuze kunnen maken waardoor het perfect past bij uw woning of tuinhuis.

Een veilige en mooie tuinafsluiting plaatsen wij:

Het ideale hekwerk zal er vlug staan als u ons nu contacteert.

Contacteer ons!052/77 91 09